Manuaalinen terapia

 

Manuaalisessa terapiassa tutkitaan asiakkaan fyysistä suorituskykyä, hermo-, lihas- ja niveltoimintoja sekä poistetaan ja ennaltaehkäistään tuki- ja liikuntaelimistön toimintarajoitteita. Tavoitteena on kivun lievittäminen, fyysiseen suorituskykyyn ja nivelten toimintaan vaikuttaminen sekä neuraalikudoksen ja lihasten toiminnan normalisointi.

 

Manuaalisen terapian menetelmiä ovat pehmytkudosten käsittelyt, nivelten mobilisointi, stabilointi ja manipulointi sekä avustettu terapeuttinen harjoittelu.

 

Hieronta hoitona

Hieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja poistaa elimistöön kerääntyneitä kuona-aineita. Hieronnan keskeisimpänä vaikutuksina pidetään usein lihaskudoksen rentouttamista ja lihasten verenkierron paranemista. Hierontahoito ei vahvista lihaksistoa eikä paranna lihasvoimaa. Urheilevalla ja aktiivisesti liikkuvalla ihmisellä se voi kuitenkin parantaa suorituskykyä parantamalla lihaksen elastisuutta ja toimintakykyä, vaikka varsinainen lihaksen voima ei lisäänny. Tuloksena on rentoutunut olo ja virkeä mieli. Hieronnat suoritetaan osahierontoina, esim. niska-, hartia-, selkä- tai jalkahierontoina.

 

 

Ota yhteyttä:

puh. 040 828 2125

minna.siren@nfh.fi

 

Avoinna:

Ma-Pe 8.00 - 18.00

sopimuksen mukaan.

 

Toimimme osoitteessa:

Ratakatu 1,

21100 Naantali

Fysioterapiaan voi hakeutua lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä. KELA korvaa lääkärin lähetteellä hoitoon saapuvalle kuntoutujalle osan hoitokustannuksista.

Yhteistyökumppanit

Harjoittelualusta

Suomen Fysioterapia- ja kuntoutusyritykset FYSI ry.

Fysi Partners Finland

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit