CAVI-LIPO rasvanpoisto

 

Nyt NAANTALISSA ensimmäisenä Turun seudulla!

 

Vyötärö, vatsa, jenkkakahvat, allit, ratsupaikat, sisäreidet, pömppövatsa, naparinkeli, kaksoisleuka, selkä, leukalinjat, polvet, pohkeet, selluliitti.

 

KAVITAATIO:

Kyseessä on uusi ihonalaista rasvakudosta poistava ei-kirurginen hoitomenetelmä. Hoidossa ultraäänen avulla muodostetun kavitaatioprosessin kautta aiheutetaan rasvasolujen liukenemista eli lipolyysiä.

Kavitaatiolla poistetaan ihonalaista rasvasolukkoa kehon ulkopuolisella hoitoon suunnitellulla ultraäänellä toimivalla rasvanmurskauslaitteella.

Cavi-Lipo kavitaatio sopii vaihtoehdoksi erityisesti niille, jotka eivät ole halukkaita perinteiseen rasvaimutoimenpiteeseen sen hintavuuden, tarvittavan sairausloman ja toipumisajan vuoksi. Pääsääntöisesti rasvaimun vaikutus on tehokkaampi, mutta toki riskit suuremmat. Kavitaatio tasoittaa rasvaimun mahdollisesti muhkuraista lopputulosta, yhdessä nämä takaavat parhaan lopputuloksen.

Cavi-Lipo kavitaatiossa on kyse ultraäänienergialla aiheutetusta rasvasolukalvojen rikkoutumisesta kohdennetulla alueella. Soluista liukeneva rasva kulkeutuu elimistön aineenvaihduntajärjestelmään.

 

MIEHILLE:

Vartaloa kiinteytetään paljon salilla ja lenkkipolulla, mutta aina riittävään liikuntaa ei ole aikaa eikä viitseliäisyyttä. Ikää myöden miehillä pyrkii kertymään ylimääräistä vatsan ja kylkien (jenkkakahvojen) alueelle, samoin rintojen seutu löystyy. Useimmiten näissä ongelmissa voidaan ei-kirurgisilla hoidoilla päästä kohtuullisiin tuloksiin. Rasvakudosta voidaan häivyttää ultraäänipulsseiääniavusteinen rasvanpoisto).

Ota yhteyttä:

puh. 040 828 2125

minna.siren@nfh.fi

 

Avoinna:

Ma-Pe 8.00 - 18.00

sopimuksen mukaan.

 

Toimimme osoitteessa:

Ratakatu 1,

21100 Naantali

Fysioterapiaan voi hakeutua lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä. KELA korvaa lääkärin lähetteellä hoitoon saapuvalle kuntoutujalle osan hoitokustannuksista.

Yhteistyökumppanit

Harjoittelualusta

Suomen Fysioterapia- ja kuntoutusyritykset FYSI ry.

Fysi Partners Finland

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit